Skip to main content

Deldycke traiteurs

Een verlovings- of huwelijksfeest, een bedrijfsfeest, een babyborrel, een groots evenement, een congres … het zijn gelegenheden waar u het liefst zorgeloos van zou genieten.

Met ruim 30 jaar ervaring durven wij u met een gerust hart garanderen dat u hiervoor bij ons in goede handen bent. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wildste culinaire dromen met ons delen. Ons getalenteerde team zorgt voor al de rest en neemt de feest-stress van u over.

Deldycke Traiteurs laat ook u als organisator ten volle uw feest of event beleven, zoals het zou moeten zijn!

Uw privéfeest klein of groot, daar zetten wij graag onze schouders onder.
Ons vertrekpunt om uw feest op te bouwen, is uw idee. Wij starten altijd vanuit uw persoonlijke wensen en creëren daarrond een op maat gemaakt, origineel en onvergetelijk feest. Op culinair vlak zijn er geen grenzen.
We verschaffen u indien gewenst deskundig advies wat betreft locatie, eventuele keuze van tenten, huur van materiaal, bloemen en animatie.
Topklasse, topkwaliteit en topniveau – dit zijn onze garanties voor u.
Als professioneel kunt u voor uw feesten of events bij ons terecht, in binnen- of buitenland. Of het nu een aangelegenheid betreft voor 50, 200 of 2.000 personen, wij hebben de touwtjes altijd even stevig in handen. Onze +30 jaar ervaring staat hiervoor garant.
Walking dinner of zakelijke lunch, congres-food of totale eventcatering, u bent bij ons aan het juiste adres.
We verschaffen u indien gewenst deskundig advies wat betreft locatie, eventuele keuze van tenten, huur van materiaal, bloemen en animatie.
Topklasse, topkwaliteit en topniveau – dit zijn onze garanties voor u

Onze partners

BRUGGE
ICHTEGEM
BRUGGE
BRUGGE
BRUGGE
KORTRIJK
BRUGGE
LOPPEM
MEETKERKE
ROESELARE
BRUGGE
BRUGGE
JABBEKE
LO-RENINGE

Laat er ons samen
iets magisch van maken.

Neem vrijblijvend contact op.

    Dirk Martensstraat 27
    8000 Brugge
    +32 (0)50 33 43 35
    info@deldycke.be